Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker
Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker
Inloggen mijn dossier

Groen in woningmarkt en makelaardij

Milieuvriendelijkheid is tegenwoordig erg belangrijk, zeker in de woningmarkt. Een groen huis zorgt ervoor dat u milieuvriendelijk kunt leven en geld kunt besparen. Bovendien hoeft energiezuinig leven allang niet meer ingewikkeld te zijn. Makelaardij Schokker kan u hierbij van dienst zijn. Niet voor niets is John Schokker de groene makelaar. U hoeft uw woning slechts op eenvoudige manieren aan te passen en u bespaart al snel tientallen euro’s per jaar op uw energierekening. De aanpassing kunnen bestaan uit vernieuwen van isolatie, het plaatsen van zonnepanelen of het aanpassen van uw verwarmingssysteem. John Schokker geeft u graag advies over hoe u energie kunt besparen.

Iedereen kan milieuvriendelijk wonen. Bent u van plan om een energiezuinige woning te kopen of u huidige woning energiezuinig te maken? U kunt hiervoor vaak subsidies krijgen bij uw gemeente. Hierdoor wordt groen wonen wel heel aantrekkelijk. Wij staan voor u klaar om u te adviseren op dit gebied.

Voorloper in energiezuinige middelen

Als makelaardij geven wij graag het goede voorbeeld. Daarom zijn wij constant bezig om zo milieuvriendelijk te leven en te werken. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends op dit groene gebied.  Ons mooie pand in Groningen is bijvoorbeeld energiezuinig. Een groot deel van onze stroom wordt namelijk opgewekt door zonnepanelen op het dak. Bovendien zijn er onlangs ketels geïnstalleerd die ons pand van warmte voorzien op een milieubewuste en energiezuinige manier. Daarnaast rijden wij ook nog eens groen. Wij hebben een elektrische auto tot onze beschikking en er staat een oplaadpaal bij ons pand. Groen werken staat centraal bij Makelaardij Schokker. Dat maakt ons tot een voorloper in het gebruik van energiezuinige middelen. Door onze expertise kunnen wij ook u bijstaan en adviseren over groen leven.

Ontdek welke energiebesparende maatregelen er mogelijk zijn

Een rapport met de mogelijkheden op een rij

Je wilt energie en geld besparen, de kou in huis aanpakken of duurzamer leven. Maar hoe doe je dat? Welke mogelijkheden zijn er voor jouw huis? Dat ontdek je met de online Quickscan op de landelijke website Reimarkt.nl. Je beantwoordt een paar vragen over je huis en woonsituatie. Voor sommige vragen hebben we het antwoord al vooraf gegeven op basis van het gemiddelde. Klopt het niet? Dan kun je dit zelf nog wijzigen. Na afloop krijg je een overzicht met alle energiebesparende maatregelen die passen bij jouw woning. Vraag het rapport aan voor een volledig advies, dat helpt je bij de volgende stap!

Je kunt de Quickscan doen op de landelijke website Reimarkt.nl. Klik hieronder om direct met de Quickscan te starten.

Beoordelingen op Funda
Zoekt u een woning?
Neem een kijkje in ons aanbod!
Zoeken in 4 woningen
Woning van de maand
Bel mij terug
Sponsoring
FC Groningen Donar Velocitas NIC
X Wat is uw huis waard? Doe een gratis online waardebepaling