Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker
Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker
Inloggen mijn dossier

Dienstverlening

Aankoop en verkoop

Makelaardij Schokker kan u helpen met het vinden van een mooie woning dat precies bij uw wensen past. Wij kunnen bij prijsonderhandelingen het onderste uit de kan halen. Makelaardij Schokker beschikt over makelaars die u tijdens het zoek- en aankoopproces bijstaan. Zo bent u verzekerd van een mooi huis voor een mooie prijs.

Wilt u zo snel mogelijk uw huidige woning verkopen? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij verkopen uw pand voor een zo hoog mogelijke prijs. Onze makelaars weten precies hoe een huis verkocht  moet worden met een zo laag mogelijk risico. Wij nemen uw lasten zoveel mogelijk uit handen, want bij ons staat u centraal.

Taxaties

Een woning taxeren is één van de belangrijkste kanten van de makelaardij. Waarde bepalen is namelijk ontzettend persoonlijk. Wij staan u daarom graag bij, want uw woning heeft voor verschillende personen ook verschillende waarden. Een goed waardeoordeel van een deskundige is in dit geval onmisbaar. Wanneer u uw woning bij ons laat taxeren ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Wij stellen voor u een rapport op waardoor u verzekerd bent van een goed waardeoordeel. Wilt u meer weten over taxaties bij Makelaardij Schokker? Kijk op de pagina over taxaties voor meer informatie.

Hypotheken

Ook voor een hypotheek kunt u bij ons terecht. Om u een zo compleet mogelijk pakket aan te kunnen bieden werken wij samen met een ervaren adviseur voor hypotheken. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn,want wij vinden dat u maximale duidelijkheid verdient. Wij bieden meer dan alleen lage rentes . Voor een persoonlijk advies over hypotheken kunt u bij onze adviseur terecht. Deze geeft u passend advies en werkt samen met u om tot een heldere financiële oplossing te komen.

NVM

John Schokker is een NVM makelaar. Wij zijn lid van het grootste netwerk van makelaars in Nederland waardoor u er vanuit kunt gaan dat u de hoogste kwaliteit ontvangt.

Beoordelingen op Funda
Zoekt u een woning?
Neem een kijkje in ons aanbod!
Zoeken in 6 woningen
Woning van de maand
Bel mij terug
Sponsoring
FC Groningen Donar Velocitas NIC
X Wat is uw huis waard? Doe een gratis online waardebepaling