Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker
Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker
Inloggen mijn dossier

Partners

Woonstad Groningen


Woonstad Groningen is een nieuw platform voor de inwoners in en rondom de stad Groningen. Woonstad Groningen verstrekt de bezoekers van de website objectieve informatie over actuele zaken welke van belang zijn voor de stadjers. Daarnaast wil Woonstad Groningen onafhankelijk commentaar leveren over belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen voor de inwoners van de stad Groningen.

Meer informatie: Woonstadgroningen.nl

John Schokker Foundation
De John Schokker Foundation stelt zich ten doel sporttalenten in Groningen een handje te helpen in hun verdere ontwikkeling. Het kan gaan om individuele trainingsstages en masterclasses bij bekende topsporters, topclubs dan wel gerenommeerde instituten. Meer informatie:website John Schokker Foundation

 

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen.

 

Makelaardij Schokker maakt samen met Bezwaar WOZ-waarde deel uit van het platform Steunpunt Bevingschade dat één loket is voor mensen met aardbevingschade om zodoende een optimale schadevergoeding te kunnen bewerkstelligen.

Beoordelingen op Funda
Zoekt u een woning?
Neem een kijkje in ons aanbod!
Zoeken in 4 woningen
Woning van de maand
Bel mij terug
Sponsoring
FC Groningen Donar Velocitas NIC
X Wat is uw huis waard? Doe een gratis online waardebepaling