Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker
Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker
Inloggen mijn dossier

Partners

Steunpunt Waarderegeling

Makelaardij Schokker heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het aardbevingsgebied door het verrichten van meer dan 1000 taxaties en door betrokken te zijn bij vele transacties. Wij opereren absoluut zonder enige verbintenis met de NAM. De website van Steunpunt Waarderegeling geeft inzicht in de mogelijkheden om een optimaal verkoopresultaat te verkrijgen bij de verkoop van een woning of gebouw in het aardbevingsgebied mede door gebruik te maken van de (compensatie)regelingen.

Meer informatie: Steunpuntwaarderegeling.nl

 

John Schokker Foundation

De John Schokker Foundation stelt zich ten doel sporttalenten in Groningen een handje te helpen in hun verdere ontwikkeling. Het kan gaan om individuele trainingsstages en masterclasses bij bekende topsporters, topclubs dan wel gerenommeerde instituten. Meer informatie: website John Schokker Foundation

 

Bezwaarwozwaarde.nl is een initiatief van NVM-makelaar John Schokker van Makelaardij Schokker in Hoogkerk. Deze online dienstverlening is bedoeld voor inwoners van de gemeente Groningen die hun WOZ-waarde willen verlagen.

 

Makelaardij Schokker maakt samen met Bezwaar WOZ-waarde deel uit van het platform Steunpunt Bevingschade dat één loket is voor mensen met aardbevingschade om zodoende een optimale schadevergoeding te kunnen bewerkstelligen.

Beoordelingen op Funda
Zoekt u een woning?
Neem een kijkje in ons aanbod!
Zoeken in 15 woningen
Bel mij terug
Sponsoring
FC Groningen Donar Velocitas NIC
Nieuwsitems
Vernieuwd maar vertrouwd Woensdag 9 januari Vernieuwd maar vertrouwd

Makelaardij John Schokker verandert in Makelaardij Schokker

Lees meer »