Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker
Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker Makelaardij Schokker
Inloggen mijn dossier

Waarderegeling bij de verkoop van uw woning

Recht op compensatie bij verkoop van uw woning in het aardbevingsgebied. John Schokker staat u als onafhankelijke deskundige bij in de procedure.

Op zoek naar een deskundige, ervaren en onafhankelijke taxateur zonder banden met de NAM?

John Schokker neemt als onafhankelijke deskundige namens verkopers plaats in een driedeskundigen commissie wanneer een verkoper zich niet kan vinden in het compensatie aanbod van de NAM. Dit compensatie aanbod wordt door de NAM aan verkopers gedaan naar aanleiding van een taxatie door twee door de NAM ingeschakelde taxateurs.

John Schokker treedt in de driedeskundigen commissie strikt onafhankelijk op. Ook ten opzichte van de NAM waarvan hij, in tegenstelling tot de meeste plaatselijke taxateurs, geen opdracht aanvaardt behalve wanneer een gedupeerde John Schokker rechtstreeks bij de NAM aanwijst als onafhankelijke taxateur.

John Schokker wordt door de meeste verkopers ingeschakeld om plaats te nemen in de driedeskundigen commissie, waardoor er geen taxateur in het aarbevingsgebied over meer ervaring en deskundigheid beschikt inzake het op een correcte en onafhankelijke wijze waarderen van de waardevermindering door aardbevingen.

Graag stelt John Schokker ook aan u zijn onafhankelijke expertise beschikbaar!

Waardegeschillen

Uitkoopregeling

Het komt helaas geregeld voor dat een woning van mensen in het aardbevingsgebied uitgekocht dient te worden. De uitkoop kan zowel uitgekocht worden in opdracht van de NAM, het Centrum Veilig Wonen of de Nationaal coördinator Groningen. De reden tot een uitkoopregeling kan hierbij
verschillend zijn.

De meest voorkomende situaties waardoor uitkoop noodzakelijk is betreffen de slechte bouwkundige staat van de woning of de medische situatie van de eigenaren. In beide gevallen heeft de eigenaar van de woning het recht om een eigen onafhankelijke taxateur voor te dragen.
John Schokker wordt door veel gedupeerden ingeschakeld om namens hen de taxatie te verrichten. Samen met een door de NAM aangestelde taxateur verricht John Schokker de taxatie van de woning. Daarnaast kan het voorkomen dat een woning in opdracht van de Nationaal Coördinator Groningen uitgekocht dient te worden omdat de woning niet via de normale wijze in de woningmarkt is te verkopen. Ook in deze situatie is John Schokker de aangewezen persoon om u bij te staan.

De werkzaamheden inzake het uitkopen van een woning in het aardbevingsgebied vereist zowel veel specifieke ervaring alsmede plaatselijke deskundigheid. Door de grote ervaring en plaatselijke bekendheid van John Schokker en het feit dat John Schokker geen opdrachten van de NAM
aanvaard is hij uitstekend in staat om onafhankelijk de taxatie voor u te verrichten. Alle belangrijke onderdelen inzake de bepaling van de juiste waarde voor de uitkoop zal door John Schokker worden meegewogen om tot een eerlijke taxatie te komen.

Neem contact op met Makelaardij Schokker middels het onderstaande contactformulier.

Beoordelingen op Funda
Zoekt u een woning?
Neem een kijkje in ons aanbod!
Zoeken in 4 woningen
Woning van de maand
Bel mij terug
Sponsoring
FC Groningen Donar Velocitas NIC
X Wat is uw huis waard? Doe een gratis online waardebepaling