Dorpsstraat 37

9832 PC Den Horn Verkocht onder voorbehoud

Beschrijving

**Wegens een overweldigende hoeveelheid reacties op de dag na plaatsing op funda.nl en de vele bezichtigingen die reeds de komende week staan gepland, is het maken van een afspraak voor een bezichtiging helaas niet meer mogelijk.
Indien u op de reservelijst wenst te staan verzoeken wij u om een e-mail te sturen naar ons kantoor.
Wij hopen op uw begrip voor deze keuze.**

Op nog geen 5 minuten rijden en 10 minuten fietsen van Hoogkerk en de stad Groningen bevindt zich in het gezellige Dorp Den Horn deze ruime VRIJSTAANDE WONING bouwjaar 1859 met aangebouwde stenen schuurruimte, dierenverblijf en een riante tuin met landelijk uitzicht. Perceeloppervlakte: 745 m2.

INDELING: Hal/entree met plavuizen; woonkamer 30 m2 onder andere voorzien van een geïsoleerd plafond en dubbelglas; woonkeuken 16 m2 met dubbelglas en inbouwapparatuur; hal met de trapopgang, het toilet, de douche en een berging waarvan uit u de tuin kunt bereiken; middels een korte gang te bereiken slaapkamer 21 m2 met dubbelglas; bijkeuken 14 m2 voorzien van een extra keukenblok, buitendeur en toegang tot de stenen schuurruimte 50 m2 onder andere voorzien van twee kanteldeuren en de plaats van de CV-installatie.

VERDIEPING: Via vaste trap te bereiken overloop voorzien van een inloopkast en een deur naar het platte dak; 3 slaapkamers, resp. 11 m2 met een vaste kast; 11 m2 met bergruimte en 5 m2 voorzien van een dakkapel.

INFO:
– DE WONING BIEDT DOOR HET AANWEZIGE WOONOPPERVLAKTE VELE MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST.
– PERCEELOPPERVLAKTE 745 M2.
– DE WONING IS GELEGEN IN DEN HORN CENTRAAL GELEGEN TEN OPZICHTE VAN DE STAD GRONINGEN, LEEK EN ZUIDHORN.
– HET FRAAIE LANDELIJKE UITZICHT AAN DE ACHTERZIJDE GEEFT EEN RUSTGEVEND GEVOEL.
– DE WONING IS VOORZIEN VAN ZOWEL EEN SLAAPKAMER BENEDEN ALSMEDE 3 SLAAPKAMERS OP DE VERDIEPING.
– AANGEBOUWDE STENEN SCHUURRUIMTE 50 M2 EVENTUEEL ALS GARAGE TE GEBRUIKEN.
– DE WONING DIENT WELLICHT ENIGSZINS TE WORDEN GEMODERNISEERD EN VERBOUWD OM WEER VOLLEDIG AAN DE EISEN VAN DEZE TIJD TE VOLDOEN MAAR IS DEZE INVESTERING MEER DAN WAARD.

Plattegrond

Brochures

Download brochure