Otto Cluivinglaan 32

9766 PB Eelderwolde € 989.000,- k.k.

Beschrijving

In de meest populaire woonwijk Ter Borch direct grenzend aan de stad Groningen vindt u niet alleen de rust van de Onlanden maar ook voldoende ontspanningsmogelijkheden en voorzieningen zoals de horeca aan het Paterswoldsemeer en scholen in de nabije omgeving. De benodigde kwaliteit van het leven is hierdoor ruimschoots aanwezig.

De royale vrijstaande woning bezit een woonoppervlakte van meer dan 200 m2, een inhoud van ruim 800 m3 en een perceeloppervlakte van 510 m2. De afgelopen jaren is de woning voorzien van een extra dakkapel waardoor op de 2e verdieping niet alleen 2 extra kamers zijn gerealiseerd maar ook een 2e badkamer. De woning bezit hierdoor maar liefst naast een woon en eetkamer over 6 kamers welke uitstekend te gebruiken zijn als slaap, hobby of werkkamer. Dit maakt de woning alleen uniek maar ook zeer geschikt voor werken aan huis en grotere gezinnen.

INDELING:
Hal/entree met het toilet en een vaste kast waar ook de meterkast aanwezig is; centrale hal met trapopgang; straatgerichte en modern ingerichte woonkamer 32 m2; tuingerichte eetkamer 22 m2 met toegang tot de zonnige tuin en een open verbinding naar de keuken 13 m2 voorzien van eveneens moderne inbouwapparatuur; bijkeuken/berging 8 m2 voorzien van een deur naar de tuin.
1ste VERDIEPING:
Royale overloop met trapopgang en een separaat toilet; 4 slaapkamers, resp.: 15 m2, 13 m2 met openslaande deuren naar het balkon en een kastenwand, 12 en 10 m2; badkamer 7 m2 met douche, ligbad en wastafelmeubel.
2de VERDIEPING:
Middels een vaste trap te bereiken overloop met een inloopkast o.a. ten behoeve van de CV-ketel en het luchtbehandeling systeem; 2 recent gerealiseerde slaapkamers van ca. 15 m2 beide voorzien van een dakkapel; eveneens recent gerealiseerde badkamer met een douche, wastafelmeubel en de plaats van de wasmachine.

INFO:
– DE WONING IS IN HET VERLEDEN UITGEBOUWD TEN BEHOEVE VAN DE KEUKEN EN BIJKEUKEN
– WOONOPPERVLAKTE: 215 M2
– PERCEELOPPERVLAKTE: 510 M2
– INHOUD: 820 M3
– 2E VERDIEPING RECENT VERBOUWD TOT 2 SLAAPKAMERS EN EEN EXTRA 2E BADKAMER
– DE WONING BEZIT IN TOTAAL 8 KAMERS
– EXTRA DAKKAPEL OP 2E VERDIEPING GEPLAATST
– ZONNIGE RONDOM GELEGEN TUIN
– DE TUIN IS VOORZIEN VAN EEN ROYALE VRIJSTAANDE OVERKAPPING/LOUNGERUIMTE
– SCHOLEN EN HET NATUURGEBIED DE ONLANDEN OP LOOPAFSTAND AANWEZIG
– ZEER KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING
– ENERGIELABEL A
– DE WONING IS IN 2023 VOORZIEN VAN 15 ZONNEPANELEN

Plattegrond

Brochures

Download brochure