Aankoop Support
Droomhuis kopen? Samen sta je sterk!
Aankoop
Droomhuis kopen? Samen sta je sterk!
Vorige slide
Volgende slide

Woning aankopen met Makelaardij Schokker

Hoe vaak koopt u een huis in uw leven? Een, twee of hooguit drie keer. In ieder geval te weinig om echt deskundig te zijn.

Daarom is het verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een belangenbehartiger die de woningmarkt op zijn duimpje kent, u beschermt tegen de vaak vreemde verkooptechnieken en kennis heeft over de verkoopprocedures van verkopende makelaars. Tijdens de onderhandelingen staat uw belangenbehartiger klaar om het beste resultaat voor u te behalen. Een makelaar met medewerkers die, indien noodzakelijk, voor u in de bres springt als er onverhoopt problemen dreigen te ontstaan.

Makelaardij Schokker staat als een huis voor uw belang! Een makelaarskantoor dat u tijdens het zoek- en aankoopproces met raad en vooral daad terzijde staat. Trouwens: ook daarna kunt u altijd bij Makelaardij Schokker terecht.

Tarieven aankoop support

Nadat u besloten heeft om Makelaardij Schokker in te schakelen bij de aankoop van uw nieuwe woning, nodigen wij u graag op ons kantoor uit om gezamenlijk een plan van aanpak op te stellen. In het plan van aanpak worden onder andere uw woonwensen, de omgeving waar u graag wilt gaan wonen, de periode waarin dit dient te geschieden en uw financiële mogelijkheden vermeld.

GRATIS

Naar aanleiding van uw woonwensen zoeken wij dagelijks naar een passende woning voor u. Doordat wij een duidelijk beeld hebben van uw wensen plannen wij vervolgens direct een bezichtiging in met de verkoper of diens makelaar. Zo komt u nooit per ongeluk onderaan de lijst bij de verkoper te staan, wat de kans op succes alleen sterk vergroot. Uiteraard geven wij direct aan u door wanneer de bezichtiging plaatsvindt, zodat u hier tijdig rekening mee kunt houden.

GRATIS

Tijdens de bezichtiging kijken wij met een deskundig en ervaren oog naar zaken als de bouwkundige staat, bestemmingsplannen, mogelijkheden tot verbouwen met een kostenanalyse en uiteraard naar de waarde van de woning. U ontvangt meestal ter plaatste een gedegen advies waardoor een eventuele vervolgstap tot onderhandelen snel te maken is. Iets waarmee uw kans op succes vele malen groter wordt!

Op het moment dat u uw belangstelling voor de woning aan ons kenbaar heeft gemaakt en we samen met u een aankoopstrategie hebben bepaald, gaan wij namens u in onderhandeling met de verkopende partij door een bod met eventuele voorwaarden uit te brengen.

Deze voorwaarden kunnen onder andere bestaan uit een voorbehoud om een passende financiering te verkrijgen, of een bouwkundig onderzoek om de juiste staat van onderhoud te onderzoeken. Ook een onderzoek naar zwammen en schimmels in vloeren en een onderzoek naar eventuele vervuilde grond behoren tot de mogelijkheden.

Al deze onderzoeken begeleiden wij en in overleg met u. Afspraken met bouwkundigen, taxateurs en eventueel andere deskundigen worden door ons, maar namens u, ingepland.

Nadat de onderhandelingen succesvol zijn verlopen verzenden wij uw personalia naar de verkopende makelaar, waarna deze de koopovereenkomst opstelt. Wij controleren vervolgens zowel het concept van de koopovereenkomst alsmede de lijst van zaken inzake de juridische inhoud en gemaakte afspraken voor u.

Bij akkoord geven wij de verkopende makelaar het verzoek om de koopovereenkomst door de verkoper te laten ondertekenen en aan ons toe te zenden. Vervolgens nodigen wij u uit bij ons op kantoor om samen de koopovereenkomst nogmaals door te nemen.

Bent u tevreden? In dat geval laten we deze graag door u ondertekenen. Wij zorgen vervolgens dat de koopovereenkomst weer in bezit van de verkopende makelaar komt, waarna deze zorgdraagt voor de aflevering van de koopovereenkomst bij de notaris. Voor de levering ontvangen wij de afrekening van de notaris en het concept van de akte van levering. Beide stukken worden door ons doorgenomen, om te controleren of hierin alles juist staat omschreven.

Op de datum van de overdracht plannen wij een afspraak in bij de verkopende makelaar om uw nieuwe woning samen met u te inspecteren en de meterstanden op te nemen. Vervolgens gaan wij met u mee naar de notaris waar u in bijzijn van ons de akte van levering gaat tekenen en vervolgens de sleutels zal ontvangen. Ook bij de eindinspectie en bij de notaris zullen wij namens u goed opletten, om er zeker van te zijn dat het koopproces op de juiste wijze verloopt.

Uiteraard blijven wij ook na de levering van de woning uw aanspreekpunt bij vragen over de woning of eventuele aan het licht komende gebreken.

Tarieven overzicht

(Alle bedragen zijn inclusief BTW)

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.