Senioren-Coach
Senioren hebben de toekomst!

Senioren-Coach

Wat is de toegevoegde waarde van een seniorenmakelaar? Veel senioren staan nog midden in het leven en kunnen zich uitstekend redden in de steeds groter wordende digitale wereld. Toch missen veel senioren de persoonlijke benadering en dienstverlening van vroeger. Waar men voorheen persoonlijk contact had met bijvoorbeeld een bankmedewerker, verzekeringsadviseur of winkelbediende, dient men zaken in de huidige tijd vooral online te regelen. Door het uitbreken van het Corona virus zal deze ontwikkeling zich alleen maar sneller voortzetten.

Ook de werkzaamheden binnen de makelaardij worden in sneltreinvaart gedigitaliseerd. Fysieke kantoren worden gesloten en vervangen door digitale alternatieven zonder telefonische bereikbaarheid. Ook afspraken bij de makelaar zijn vaak niet meer mogelijk. Documenten en koopovereenkomsten kunnen steeds vaker enkel digitaal worden ingediend en ondertekend bij dergelijke makelaarskantoren. Biedingen dienen online te worden uitgebracht, vaak middels een geautomatiseerd biedsysteem. Zelfs bezichtigingen worden online met belangstellenden verricht! Het zijn moderne mogelijkheden waar u wellicht geen behoefte aan heeft. Ze kunnen leiden tot onoverzichtelijkheid en zelfs onzekerheid.

Vertrouwde makelaar

U voelt zich meer thuis bij een vertrouwde makelaar! Daar waar weliswaar gebruik wordt gemaakt van digitale mogelijkheden, maar waarbij de persoonlijke benadering bovenaan staat. Onze senioren begeleiding staat 100% voor deze doelstelling. Wij ontzorgen u compleet tijdens het verkoopproces van uw woning en waken ervoor dat alles duidelijk en zonder onnodige ingewikkeldheid met u wordt besproken. U blijft hierdoor volledig betrokken bij het verkoopproces. Ook bij een eventuele aankoop van een nieuwe woning vervullen we dezelfde persoonlijke dienstverlening. Onze zorg kan bestaan uit diverse zaken. We gaan met u op zoek naar een geschikte seniorenwoning, appartement of een serviceflat. Daarnaast regelen wij niet alleen de verkoop zelf, maar helpen we u desgewenst bij het opzeggen van contracten met de nutsbedrijven, bij het regelen van de verhuizing, bij het aanvragen van een energielabel, bij een goed financieel advies alsmede bij een eventuele verbouwing, aanpassingen of inrichting van uw nieuwe woning. We komen zoveel mogelijk bij u thuis in uw eigen woonomgeving, als er afspraken moeten worden gemaakt. Het tijdstip bepaald u.

Senioren hebben de toekomst!

Uit onderzoek blijkt dat ons land iedere 5 minuten een 55-plusser rijker wordt. Daarbij zal in 2025 ca. 40% van de bevolking ouder dan 55 jaar zijn. Voor de woningmarkt en de samenleving zal dit niet zonder gevolgen blijven. Veel senioren en pre-senioren zijn op zoek naar een levensbestendige woning. Het lukt echter nog niet om de goede afweging te maken, evenals dat het vinden van het juiste aanbod lastig blijkt te zijn. Wij helpen u hier graag bij en komen kosteloos en vrijblijvend bij u langs om samen met u een plan van aanpak op te maken.

Makelaardij Schokker Contact

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Middels het contactformulier kunt u contact met ons opnemen.

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.