Persoonlijke Wooncoach
voor zowel aan- als verkoop!

Persoonlijke Wooncoach voor zowel aan- als verkoop

Wat is de toegevoegde waarde van onze persoonlijke wooncoach? Veel mensen van middelbare of oudere leeftijd staan nog midden in het leven en kunnen zich uitstekend redden in de steeds groter wordende digitale wereld. Toch mist deze groep mensen vaak de persoonlijke benadering en dienstverlening van vroeger. Daarnaast zien wij helaas steeds vaker dat mensen door omstandigheden niet in staat zijn om persoonlijke zaken te regelen voor-, tijdens en na een verkoopproces of aankoop van een woning. Waar men voorheen persoonlijk contact had met bijvoorbeeld een bankmedewerker, verzekeringsadviseur, een woningcorporatie of uitkerende- en sociale instanties, dient men in de huidige tijd deze zaken vooral online te regelen.

Ook in de woningmakelaardij zien wij deze ontwikkelingen zich steeds sneller voortzetten. De werkzaamheden binnen de woningmakelaardij worden in sneltreinvaart verder gedigitaliseerd. Fysieke kantoren worden gesloten en vervangen door alternatieven online waarbij soms zelfs directe telefonische bereikbaarheid niet meer vanzelfsprekend is. Fysieke afspraken bij de makelaar op kantoor zijn hierdoor vaak niet meer mogelijk met als gevolg dat het vertrouwde gevoel bij mensen weggaat en onzekerheid hiervoor terugkomt. Zeker als documenten en koopovereenkomsten enkel online aan kopers en verkopers worden aangeboden en digitaal getekend moeten worden. Zelfs biedingen dienen meer en meer te worden uitgebracht via een geautomatiseerd biedsysteem, nadat de woning enkel online is bezichtigd, waardoor een gebrek aan transparantie kan ontstaan. Het zijn moderne mogelijkheden waar u wellicht helemaal geen behoefte aan heeft. Ze kunnen bij u juist leiden tot nog meer ondoorzichtelijkheid en hierdoor een onzeker gevoel.

Vertrouwde makelaar

Voelt u zich veel meer thuis bij een vertrouwde woningmakelaar? Daar waar weliswaar gebruik wordt gemaakt van digitale mogelijkheden, maar waarbij de persoonlijke benadering bovenaan staat. Ons team van Makelaardij Schokker staat 100% voor deze doelstelling. Als een persoonlijke wooncoach ontzorgen wij u compleet tijdens het verkoopproces van uw woning en zorgen ervoor dat alles duidelijk en zonder onnodige ingewikkeldheid met u wordt besproken. U blijft hierdoor volledig betrokken bij het verkoopproces en wij zijn altijd bereikbaar voor persoonlijk contact. Ook bij de aankoop van een nieuwe woning vervullen we dezelfde persoonlijke dienstverlening als bij een verkoop.

Het ontzorgen kan bestaan uit diverse zaken. We gaan bij een aankoopopdracht met u op zoek naar een geschikte (senioren)woning, appartement of eventueel een serviceflat. Dit kan zowel een koop- als huurwoning betreffen. Bij de verkoop van uw woning ontvangt u van ons een overzichtelijke waardeadvies op basis van recent verkochte woningen in uw omgeving en stellen wij met u een verkoopplan op waarin u duidelijk kan zien wat, wanneer en hoe wij uw woning te koop aanbieden. Daarnaast regelen wij niet alleen de aan- of verkoop samen met u, maar helpen we u desgewenst bij het opzeggen van contracten met de nutsbedrijven, bij het regelen van de verhuizing, bij het aanvragen van een energielabel, bij een goed financieel advies alsmede bij een eventuele verbouwing, aanpassingen of inrichting van uw nieuwe woning. We komen zoveel mogelijk, indien gewenst, bij u thuis in uw eigen woonomgeving, als er afspraken moeten worden gemaakt. Het tijdstip bepaalt u.

Persoonlijke aandacht heeft de toekomst!

In een maatschappij waar alles sneller en gedigitaliseerde moet, zijn wij van mening dat juist persoonlijke aandacht de toekomst heeft. Niet voor niets blijkt uit onderzoek dat ons land iedere 5 minuten een 55-plusser rijker wordt. Voorts groeit de groep hulpbehoevende mensen in onze maatschappij helaas sterk. Juist deze groep mensen willen wij als uw persoonlijke wooncoach van A tot Z begeleiden bij zowel het verkopen van hun huidige woning alsmede het aankopen van hun nieuwe droomhuis.

Meer dienstverlening maar lagere kosten

Ondanks dat onze dienstverlening als uw persoonlijke wooncoach wordt uitgebreid, gaat u niet meer betalen wanneer u ons inschakelt. Sterker nog, uw kosten worden lager! Doordat wij zowel bij de aan- als verkoop optreden als uw persoonlijke wooncoach, zijn wij in staat om u een voordelig all-in tarief voor onze dienstverlening aan te bieden. Geen dubbele kosten maar één bedrag voor de gehele dienstverlening wat bij de verkoop van uw woning pas wordt verrekend.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking is het team van Makelaardij Schokker dagelijks te bereiken op kantoor aan het Hoendiep 212, 9745 ED Groningen (Hoogkerk), telefonisch op (050) 5590230 en zowel tijdens als na kantooruren via e-mail info@makelaardijschokker.nl

Makelaardij Schokker Contact

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Middels het contactformulier kunt u contact met ons opnemen.

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.