Verkoop
Uw huis goed verkopen: Geen doe-het-zelf-klusje

Verkopen met Makelaardij Schokker 

Uw huis verkopen, of uw huis goed verkopen zonder zorgen. Tussen die twee bestaat een enorm verschil! Een verschil dat zich uiteindelijk ook in geld laat uitdrukken.

Natuurlijk wilt u voor uw huis een zo hoog mogelijke prijs vragen. Tegelijkertijd wilt u eventuele rompslomp rondom de verkoop van uw woning en zeker daarna voorkomen. Het kan een reden zijn, dat doe-het-zelven voor u geen optie is (u heeft waarschijnlijk al genoeg andere zaken aan uw hoofd).

Makelaardij Schokker weet door haar jarenlange ervaring hoe een huis goed verkoopt en hoe u eventuele risico’s zo goed mogelijk uitsluit. Niet voor niets zijn wij inmiddels een gevestigde naam in de makelaardij, werkende vanuit ons karakteristieke pand in Hoogkerk. Een teken dat mensen hun vertrouwen in ons hebben gesteld de afgelopen 20 jaar.

Nuchtere Groningse no-nonsense bedrijfsvoering

Makelaardij Schokker kenmerkt zich door een eerlijke, nuchtere Groningse no-nonsense bedrijfsvoering. Dit gecombineerd met een ruime ervaring in en diepgaande kennis over de woningmarkt in en rondom de stad Groningen. Daarnaast sluit Makelaardij Schokker haar ogen niet voor alle moderne tools welke tegenwoordig aanwezig zijn. Ze helpen ons uw woning zo mooi mogelijk te presenteren en onderscheidend te maken ten opzichte van het overige aanbod aan woningen. De mix van oud en vertrouwd met de moderne technologie maakt de dienstverlening van Makelaardij Schokker uniek.

Makelaardij Schokker Contact

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Middels het contactformulier kunt u contact met ons opnemen.

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.