Over ons
Meer dan 20 jaar ervaring

Filosofie

Eerlijkheid en no-nonsense zijn twee belangrijke kernwoorden binnen onze bedrijfsfilosofie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. U staat bij ons centraal! Daarom zoeken wij altijd naar de oplossing die voor u het beste is. Wij halen alles voor u uit de kast op het gebied van aankoop, verkoop, taxatie en waardedaling procedures, met een flinke dosis Groningse nuchterheid.

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.

Ruime ervaring

John Schokker heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak en ook Makelaardij Schokker bestaat inmiddels bijna 20 jaar. Hierdoor kunnen wij u uitstekend van dienst zijn en hebben wij bijna altijd een passend antwoord op uw vraag. Door ons opgebouwde netwerk vindt u altijd het geschikte pand via ons. Ook als u uw woning wilt verkopen weten wij altijd op een creatieve wijze een passende verkoopstrategie te vinden, die bij u past en de maximale opbrengst garandeert. Zo bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening.

Sinds 1996 zijn wij gespecialiseerd in WOZ-taxaties, procedures en bezwaren. John Schokker is als een van de weinige taxateurs in Noord-Nederland gecertificeerd WOZ-taxateur. Op onze website bezwaarwozwaarde.nl kunt u alle nadere informatie inzake het belang van een juiste WOZ-waarde vragen en de mogendheden voor bezwaar vinden.

Deskundige Makelaarskantoor

Daarnaast is Makelaardij Schokker vanaf augustus 2012 het onafhankelijk en meest deskundige Makelaarskantoor inzake waardevermindering mijnbouwschade. John Schokker heeft honderden gedupeerden bijgestaan inzake het verkrijgen van de juiste compensatie voor een waardevermindering door aardbevingen. Eveneens heeft John Schokker duizenden WOZ-taxaties en honderden processen gevoerd bij zowel de Rechtbank, het Gerechtshof als de Hoge Raad. Dit alles om middels de WOZ-waarde aan te tonen dat er sprake is van een waardedaling door aardbevingen. Geen taxateur of deskundige beschikt hierdoor over meer specifieke kennis betreffende een aanwezige waardevermindering door mijnbouwschade. Inmiddels kunt u John Schokker ook inschakelen voor andere waardedalingsregelingen zoals planschade, onteigening en schade ten gevolge van het plaatsen van windmolens. Op dit moment werken wij aan een nieuwe site onder de naam waardedalingsregelingen.nl, waar u meer informatie kunt verkrijgen over dit nieuwe specialisme van Makelaardij Schokker.

Goede bereikbaarheid

Ons kantoor en karakteristieke pand is gelegen aan het Hoendiep in het centrum van Hoogkerk, net buiten de stad Groningen. Wij zijn uitstekend bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Rondom ons kantoor is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Daarnaast kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op (050) 559 02 30, of via het e-mailadres info@makelaardijschokker.nl . Wij proberen u altijd zo snel mogelijk te woord te staan. Ook kunt u informatie over ons vinden via onze social media kanalen.