Waardedalingsregeling
Berekenen van de waardevermindering vanwege mijnbouwschade

Waardedalingsregeling

Makelaardij Schokker heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgebouwd inzake de begeleiding van eigenaren van zowel woningen, als niet-woningen bij een door derden veroorzaakte waardedaling van de onroerende zaak. Makelaardij Schokker staat deze gedupeerden bij in het verkrijgen van de financiële compensatie waar men wettelijk recht op heeft. De basis van de kennis van Makelaardij Schokker is ontstaan door de werkzaamheden voor gedupeerden inzake de compensatie van de waardevermindering van onroerende zaken veroorzaakt door mijnbouwschade in en rondom Groningen.

Juiste waardecompensatie

Honderden gedupeerden van waardevermindering vanwege mijnbouwschade in en rondom Groningen zijn en worden door Makelaardij Schokker succesvol en naar tevredenheid van de cliënten bijgestaan. Makelaardij Schokker is inzake het berekenen van de waardevermindering vanwege mijnbouwschade hierbij door meerdere advocatenkantoren en instanties gevraagd om met hen samen te werken of in opdracht werkzaamheden te verrichten. Onder deze instanties bevinden zich onder andere advocatenkantoor De Haan te Groningen en de WAG. 

Ook gedupeerden zonder juridisch adviseur of advocaat hebben de afgelopen jaren veelvuldig gebruik gemaakt van de diensten van Makelaardij Schokker voor een eerlijke compensatie van de waardevermindering door mijnbouwschade. Honderden mensen hebben onder andere gebruik gemaakt van de mogelijkheid om John Schokker als onafhankelijk deskundige in een driedeskundigen procedure te plaatsen. 

Dit maakte het voor hen mogelijk om de juiste waardecompensatie te berekenen voor hun verkochte woning in het aardbevingsgebied. Ook heeft John Schokker duizenden taxaties verricht en procedures tot aan de Hoge Raad ondersteund inzake een correct vast te stellen WOZ-waarde voor woningen en niet-woningen in het aardbevingsgebied. Een correcte WOZ-waarde is van groot belang om de juiste waardecompensatie ten gevolge van mijnbouwschade te ontvangen.

Deskundige in waardeverminderingen

John Schokker biedt u niet alleen bewezen deskundigheid op het gebied van de berekening van de waardevermindering ten gevolge van mijnbouwschade. Ook wordt John Schokker benaderd om als deskundige op te treden in procedures met betrekking tot planschade, onteigening en schade veroorzaakt door de realisatie van zowel windmolens als zonneparken.

De vraag naar deskundige bijstand inzake waardevermindering van onroerende zaken heeft ertoe geleidt dat wij thans bezig zijn om de website waarderegelingen.nl te ontwikkelen. Op deze website vindt u meer informatie over de dienstverlening van Makelaardij Schokker inzake de mogelijkheden van waardecompensatie indien derden schade aan uw onroerende zaak berokken.

Makelaardij Schokker Contact

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Middels het contactformulier kunt u contact met ons opnemen.

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.