Aankoopbegeleiding Nieuwbouw

Aankoopbegeleiding Nieuwbouw

Een nieuwe woning laten bouwen is leuk en tegelijkertijd een enorme uitdaging. Er komt enorm veel bij kijken, wat u zich waarschijnlijk in eerste instantie niet realiseert. Zelfs wanneer u het gehele project uitbesteedt aan een aannemer en een makelaar het verkoopproces laat begeleiden, zijn er nog honderden keuzes die u dient te maken. Van het uitzoeken van de badkamertegeltjes tot het maken van een compleet lichtplan en van het kiezen van de deurkrukken tot het kiezen van de juiste vloeren en keuken.

U dient dit voor een groot gedeelte zelfstandig te regelen. Om aan het einde van de rit niets te zijn vergeten en de juiste keuzes te hebben gemaakt, is het van belang om de juiste mensen en bedrijven te betrekken bij de bouw. Wij helpen u graag, zowel met het vervaardigen van meer- en minderwerk lijsten alsmede het adviseren over de juiste leveranciers.

Bij het kopen van een woning ontvangt u naast een koopovereenkomst voor de grond en de akte van levering van de notaris, in veel gevallen een aannemingsovereenkomst van de aannemer. Deze contracten zijn gezien het volume en de inhoud moeilijk te lezen voor een particulier. Denk hierbij onder andere aan de door u verschuldigde betalingen in termijnen, juiste garantieregelingen en het aantal in de aannemingsovereenkomst afgesproken werkbare dagen waarin de woning gerealiseerd dient te worden. Ook het bestek en de bouwkundige tekening nemen wij persoonlijk met u door. Op deze wijze proberen wij u een zo helder mogelijk beeld te geven van de woning voordat deze gerealiseerd is. Zo zorgen we dat u zo min mogelijk verrassingen zult ontdekken na de oplevering. Advies en ondersteuning van een ervaren en eigen onafhankelijke adviseur zijn hierbij voor de meeste mensen een waar genoegen.

Wellicht dient u ook uw huidige woning te verkopen. Wat is de huidige waarde van de woning, wat is het beste moment om de woning te koop te zetten en wanneer dient het verkoopproces te worden opgestart? Vragen waar een regionaal goed bekende NVM-makelaar u het beste in kan begeleiden. Tevens kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van de meest passende financiering tegen de scherpste tarieven en de beste voorwaarden. Ook bieden we hulp bij het vinden van transparante hypotheekadviseurs.

Uiteraard verzorgen wij een rapport bij de oplevering van de woning door de aannemer. Een deskundig bouwkundig adviseur wordt door ons ingeschakeld om samen met u de oplevering te verrichten. Bouwgebreken worden bij deze oplevering in een opleververslag vermeld, waarna wij namens u zorgen dat deze gebreken correct worden hersteld.

U merkt waarschijnlijk al wat een enorme toegevoegde waarde een eigen onafhankelijke adviseur kan hebben bij de bouw van uw nieuwe woning. Daarbij toont het u op welke wijze u ontzorgd kunt worden. Wij als Makelaardij schokker willen u hierin graag van dienst zijn. Door onze jarenlange kennis en contacten zijn wij ervan overtuigd, dat u duizenden euro’s kunt besparen evenals wellicht vele slapeloze nachten. U kunt hierdoor compleet relaxed uw nieuwe woning in gebruik nemen.

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.