Financieel Advies
Heldere financiële oplossingen

Financieel Advies

Reclamekreten over gunstige hypotheekleningen komen u tegenwoordig van alle kanten (radio, tv, kranten en uiteraard sociale media) toegewaaid. Welke hypotheek kiest u uit de vele honderden mogelijkheden? Hoe wordt u wegwijs in de wirwar van geldverstrekkers en financiële dienstverleners?

Zaken onnodig ingewikkeld maken terwijl het in begrijpelijke taal uit te leggen is, komt bij ons niet voor. Mensen hebben behoefte aan maximale duidelijkheid. Dit betekent dat u meer moet doen dan slechts het bieden van lage rentes.

Ervaren adviseurs

Wij werken alleen samen met financieel adviseurs voorzien van dezelfde no-nonsense instelling en bedrijfsfilosofie, als die wij zelf hebben! Deze adviseurs zijn ervaren en beschikken zowel over alle benodigde diploma’s, als inschrijvingen en worden jaarlijks bijgeschoold. U bent hierdoor maximaal verzekerd van een eerlijk en onafhankelijk advies en dienstverlening zonder kleine letters in de algemene voorwaarden.

Wilt u meer informatie over uw financiële mogelijkheden om een nieuwe woning te kopen, uw huidige hypotheek te wijzigen of een gewenste verbouwing uit te laten voeren? Stuur ons in dat geval antwoordformulier toe!

Makelaardij Schokker Contact

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Middels het contactformulier kunt u contact met ons opnemen.

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.