Vernieuwd maar vertrouwd

Makelaardij John Schokker verandert in Makelaardij Schokker

logo

Na bijna 20 jaar een vertrouwde naam in Groningen te zijn geweest, gaat Makelaardij John Schokker vanaf 9 januari 2019 verder als Makelaardij Schokker. De dienstverlening op het gebied van makelaardij en taxaties blijft als vanouds.

Vanzelfsprekend blijven ook de vertrouwde mensen achter het makelaarskantoor, John en Annette, het gezicht bepalen van Makelaardij Schokker. Zij blijven zich ook in de toekomst voor 100 procent voor klanten inzetten. De naamswijziging bevestigt slechts dat het makelaarskantoor inmiddels meer is dan John Schokker alleen.

Makelaardij Schokker voorziet in alle traditionele makelaarsdiensten: verkoop, aankoop, taxaties en hulp bij financieringen. Deskundig en betrokken. Als aanvulling op deze diensten bieden we ook unieke, specifieke deskundigheid op het gebied van WOZ, waardeverschillen door aardbevingen en andere waarderegelingen.

Ook het logo van het makelaarskantoor gaat met de tijd mee. Het is samen met onze naamswijziging verfrissend vernieuwd, maar blijft vertrouwd.
Door middel van diverse publieksacties zal Makelaardij Schokker relaties en belangstellenden in 2019 laten meeprofiteren van de naamsverandering.

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.