John Schokker 25 jaar beëdigd makelaar!

Op 5 juni 2023, is onze makelaar/taxateur John Schokker verrast ter ere van zijn jubileum. De jubileum commissie van het bestuur van de NVM afdeling Groningen overhandigde hem het ‘makelaarsstafje’ op zijn kantoor aan het Hoendiep 212 in Hoogkerk.

Onder NVM-makelaars is het makelaarsstafje een gewaardeerd begrip met een lange historie. Het makelaarsstafje is een symbool van vroeger. Vroeger gebruikten de makelaars dit stafje om aktes mee te stempelen en dat staat symbool voor de waardigheid van het makelaarschap. Nu is het makelaarsstafje nog een fraai teken van het ambt. De NVM biedt het stafje aan de beëdigde leden aan als zij hun zilveren jubileum vieren. Sinds 2001 worden makelaars niet meer beëdigd bij de rechtbank. Dit bijzondere stafje heeft inmiddels een mooie plek op kantoor van Makelaardij Schokker gekregen.

In 25 jaar heeft het makelaarskantoor van John topkwaliteit geleverd en daarmee een uitstekende reputatie opgebouwd waar het stafje voor staat. Het succes is het resultaat van John zijn jarenlange toewijding, creativiteit, ondernemerschap maar vooral hard werken, en dit is altijd een inspiratie voor ons allemaal geweest.

Gefeliciteerd met het 25-jarig jubileum John! Om dit bijzondere moment vast te leggen, hebben wij een fotoboek gecreëerd. Laat je meenemen op een reis door de afgelopen 25 jaar. We hopen dat u net zo kunt genieten van de foto’s als wij hebben genoten bij het samenstellen ervan. 25 jaar! Een moment om te vieren en herinneren!

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.