Laat goedkoop geen duurkoop worden!

Meer keuze voor kopers op woningmarkt, kennis en deskundigheid plaatselijke makelaar wordt nog belangrijker.

Het groeiende woningaanbod biedt woningkopers meer keuze en kansen tegen licht gedaalde prijzen. Daarmee komt de woningmarkt in wat rustiger vaarwater. Dit blijkt uit de meest recente woningmarkt cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De redenen voor een meer ontspannen woningmarkt zijn onder andere gelegen in een fors en plotseling gestegen rente en hoge energielasten waardoor er onzekerheid bij mensen is ontstaan.

Door de huidige situatie op de woningmarkt wordt de toegevoegde waarde van de lokale makelaar groter. Een marktconforme verkoopprijs voorzien van een goede verkoopstrategie aangevuld met de lokale deskundigheid van een plaatselijke NVM-makelaar geven hierbij de beste garantie voor het beste verkoopresultaat en de minste kans op problemen tijdens- en na het verkoopproces. De tijd van uw woning te koop zetten middels een enkele plaatsing op Funda door een willekeurige makelaar zonder actieve begeleiding, de juiste ervaring en betrokkenheid alsmede kennis van de plaatselijke woningmarkt is voorbij wanneer u voor een maximale verkoopopbrengst gaat.

Wellicht betaalt u bij een plaatselijke NVM-makelaar met wel de juiste zorg, kennis, verkoopstrategie en persoonlijke aandacht voor zowel uw woning als u iets meer vergoeding, het verkoopresultaat en verkoopproces zal waarschijnlijk beter verlopen. De iets hogere kosten van de plaatselijke en betrokken makelaar zult u daardoor dubbel en dwars terugverdienen door een hogere opbrengst van uw woning, vrij van zorgen. Let dus op bij de keuze van een makelaar. Goedkoop van een paar honderd euro moet geen duurkoop van duizenden euro’s worden!

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.