Taxaties
Uw woning heeft vele waarden

Taxeren: Uw woning heeft vele waarden

Het taxeren van onroerende zaken is de laatste jaren uitgegroeid tot een professioneel beroep, waarbij deskundigheid en onafhankelijkheid bovenaan staan. Erkende taxateurs dienen ingeschreven te staan bij het NRVT en hier jaarlijks hun deskundigheid aan te tonen. De door de taxateur uit te brengen taxatierapporten dienen vervolgens ook te voldoen aan de door de NRVT gestelde eisen waarvan niet mag worden afgeweken. Veel taxatierapporten dienen daarnaast te worden gevalideerd door een onafhankelijke instantie waarvan het NWWI veruit de bekendste is.

John Schokker staat bij het NRVT zowel ingeschreven in de kamers Wonen, WOZ alsmede de vakgroep Modelmatig waarderen. Vanuit deze vakgebieden verricht John Schokker graag een taxatie voor u. Doordat John schokker eveneens een aansluiting heeft bij het NWWI is het hierbij geen probleem om een gevalideerd taxatierapport voor bijvoorbeeld een woningfinanciering in opdracht van u te verrichten. Wanneer u de opdracht verstrekt bent u er bijna verzekerd van, dat u dit rapport binnen een aantal dagen ontvangt. Zo kunt u al snel verder met de aanvraag van bijvoorbeeld een financiering.

Gecertificeerd WOZ-taxateur

Zoals vermeld is John Schokker ingeschreven in de kamer WOZ van het NRVT. Als een van de weinige taxateurs in Noord-Nederland mag John schokker zich hierdoor gecertificeerd WOZ-taxateur noemen. Het is een van de redenen, naast het feit dat hij meer dan 10 jaar eigenaar is van bezwaarwozwaarde.nl, dat John Schokker vaak gevraagd wordt om de juiste WOZ-waarde van een onroerende zaak (woning en niet woningen) te bepalen. Graag staat John Schokker u bij wanneer u het niet eens bent met de door een gemeente onjuist vastgestelde WOZ-waarde. Meer informatie vindt u op de website van bezwaarwozwaarde.nl.

Tenslotte is John Schokker de afgelopen jaren zeer deskundig geworden op het gebied van waardedalingsregelingen. Door de vele werkzaamheden in verband met waardedalingsregelingen door de aardbevingen in Groningen is een unieke deskundigheid bij John Schokker ontstaan. Deze deskundigheid gebruikt hij ook graag om u bij te staan wanneer u het vermoeden heeft dat uw onroerende zaak door toedoen van derden in waarde is gedaald. U kunt John Schokker onder andere inschakelen in procedures met betrekking tot planschade, onteigening en het aanleggen van windparken. In 2020 is John Schokker gestart met de site waardedalingsregeling.nl, waar u nadere informatie kunt vinden over deze diensten van Makelaardij Schokker.

Makelaardij Schokker Contact

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Middels het contactformulier kunt u contact met ons opnemen.

Ik ben op zoek

Niet exact gevonden wat u zocht? Vertel ons uw woonwensen en wij helpen u kosteloos verder naar uw droomwoning.

Wat is uw huis waard?

Doe gemakkelijk en gratis een online waardebepaling.

Waardegeschillen

Compensatie bij verkoop en uitkoopregeling.