Prinses Margrietstraat 14

9744 CN Groningen € 245.000,- k.k.

Beschrijving

Centraal ten opzichte van diverse voorzieningen in Hoogkerk gelegen uitgebouwde TUSSENWONING bouwjaar 1964 met vrijstaande stenen Garage 16 m2, stenen Berging 6 m2 en een diepe Tuin. Woonoppervlakte: 189 m2.

INDELING:
Hal/Entree met de meterkast en via een opstapje te bereiken toilet en trapopgang; woonkamer 21,5 m2 deels voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas; uitgebouwde gesloten keuken 10 m2 met de plaats van de boiler en een deur naar de kelderruimte; via de keuken te bereiken bijkeuken 3,5 m2 o.a. met de plaats van de wasmachine, extra wasbak, een vaste kast en een deur naar de tuin.
1ste VERDIEPING:
Overloop met een kastenwand, een deur naar de trapopgang en toegang tot zowel de eenvoudige douche alsmede de 3 slaapkamers, resp.: 10 m2 met een kastenwand, 9 m2 en 5 m2 (alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas).
2de VERDIEPING;
Middels een vaste trap te bereiken overloop/zolderruimte 10 m2 met zowel een eenvoudige slaapkamer 10 m2 en als hobbykamer 3 m2 (de 2e verdieping is zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van een dakkapel, kunststof kozijnen en dubbelglas).
3de VERDIEPING:
Vliering.

INFO:

– HANDIGE DOE-HET-ZELVERS OPGELET!
– DE WONING DIENT AAN DE BINNENZIJDE COMPLEET TE WORDEN GEMODERNISEERD MAAR BIEDT HIERDOOR ENORME MOGELIJKHEDEN
– DIEPE AAN TE LEGEN TUIN
– DE KEUKEN IS UITGEBOUWD EN VOORZIEN VAN EEN APARTE BIJKEUKEN
– DE WONING BEZIT EEN 2E VERDIEPING MET TWEE DAKKAPELLEN
– BIJNA DE GEHELE WONING IS VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN EN DUBBELGLAS
– BIJ DE WONING IS EEN GARAGE MET STENEN BERGING INBEGREPEN
– MOGELIJKHEID TOT AANKOOP TWEEDE GARAGE

Plattegrond

Brochures

Download brochure